Com treballem?

Una bona implementació i disseny constructiu pot estalviar molts costos directes d’execució, propiciar un gran estalvi energètic i aconseguir edificis o espais sostenibles i més saludables.

Per això és important fer una feina prèvia exhaustiva, en què el client pugui implicar-se i prendre les decisions relatives al seu habitatge.

Mà a mà, avaluem totes les alternatives, informem i decidim conjuntament quina és la millor opció per construir cada edifici.

  • El client contacta amb nosaltres per rebre assessorament
  • Es concreta una reunió
  • Definim el projecte i el timing conjuntament
  • Comencem a treballar
  • “Clau en mà”

“Drycon System ofereix un servei integral i personalitzat ajustat a les necessitats de cada client”

Robert Cortès
Gerent de Drycon System

Disseny personalitzat

Cada casa Passivhaus és única, dissenyada segons les necessitats del client i les característiques de l’entorn.

Utilitzem els recursos de l’arquitectura bioclimàtica combinada amb una eficiència energètica molt superior a la de la construcció convencional.

Així s’aconsegueixen edificis eficients, ecològics i saludables.

Construcció industrialitzada

La construcció basada en el sistema de treball industrial ens permet rebaixar costos i reduir el temps d’execució de l’obra.

L’adaptació d’aquest sistema és òptima en construccions de màxima eficiència energètica i respectuoses amb el medi ambient a totes les fases del seu cicle de vida.

  • Ens encarreguem de tot, des del principi fins al final: disseny de l’espai segons les teves exigències i execució de tot el projecte d’obra.
  • També tramitem les llicències municipals i tots els documents necessaris per dur a terme el projecte, sol·licitud de subministraments, etc.
  • Lliurem l’habitatge finalitzat en el termini de temps acordat i sense imprevistos de cap tipus.

Autopromoció

L’autopromoció es planteja cada cop més com una alternativa molt atractiva per a aquelles persones que disposen d’un terreny i volen participar de manera més activa en el desenvolupament del propi habitatge o projecte.

Aquesta solució, que consisteix en la gestió i el control econòmic del propietari juntament amb el nostre assessorament, permet un control total sobre el disseny i un estalvi econòmic molt important.

Clau en mà

Ens encarreguem de tot, des del principi fins al final: disseny de l’espai segons les teves exigències i execució de tot el projecte d’obra.

El projecte es porta a terme amb un preu integral tancat, i en un termini de temps acordat prèviament.