Fem un pas cap al futur

Passivhaus

Un món sostenible comença a casa teva

Habitatges Passivhaus

Eficiència energètica, qualitat de l’aire i confort

El concepte d’edifici passiu es va desenvolupar a Alemanya a la dècada dels anys vuitanta i constitueix una evolució de les cases de baix consum energètic.

L’habitatge passiu no necessita mecanismes de refrigeració ni calefacció convencionals gràcies a:

 • L’excel·lent qualitat tèrmica dels materials de tancament de l’edifici (parets, finestres i portes).
 • L’ús de les fonts de calor internes (llum natural i de fonts procedents dels dispositius elèctrics que normalment s’utilitzen a les llars).
 • La minimització de les pèrdues de ventilació amb un sistema controlat amb recuperació de calor.

DISSENY PERSONALITZAT

Dissenyem edificis energèticament eficients, ecològics i saludables. Per això combinem els recursos de l’arquitectura bioclimàtica amb una eficiència energètica molt superior a la de la construcció convencional.

QUI SOM?

Drycon System és una empresa especialitzada en la construcció de cases amb l’estàndard Passivhaus des del 2014. Tenim un equip tècnic i de producció amb una gran experiència construint cases d’alta eficiència energètica, certificades per l’Institut Passivhaus. Drycon System és una empresa certificada Tradesperson. A més, col·laborem amb l’estudi d’arquitectura MOArquitectura i Protelec, ambdós certificats com a Passivhaus Designer per elaborar el disseny i el procés arquitectònic i constructiu.

COM TREBALLEM?

Cada Passivhaus és un projecte únic, condicionat per les necessitats del client i les possibilitats del terreny i el seu entorn.

Per això avaluem totes les alternatives, informem el client i decidim conjuntament quina és la millor opció per construir cada edifici.

Sabem que una bona implementació i disseny constructiu pot estalviar molts costos directes d’execució, propiciar un gran estalvi energètic i crear edificis o espais sostenibles i més saludables.

PROCÉS

 1. El client contacta amb nosaltres per rebre assessorament
 2. Es concreta una reunió
 3. Definim el projecte i el timing conjuntament
 4. Comencem a treballar
 5. “Clau en mà”

CONSTRUCCIÓ INDUSTRIALITZADA

A Drycon System apostem per la construcció d’habitatges i edificis sota un sistema constructiu basat en la industrialització, que redueix x3 el temps d’execució de l’obra.

El resultat de l’adaptació d’aquest tipus de sistema són construccions de màxima eficiència energètica, respectuoses amb el medi ambient en totes les fases del seu cicle de vida.

ENS ADAPTEM A LES TEVES NECESSITATS

Autopromoció

Cada cop més, l’autopromoció es planteja com una alternativa molt atractiva per a aquelles persones que disposen d’un terreny i que volen participar de manera més activa en el desenvolupament del seu propi habitatge o projecte.

Aquesta solució, que consisteix en la gestió i el control econòmic del propietari juntament amb el nostre assessorament, permet un control total sobre el disseny i un estalvi econòmic molt important.

Clau en mà

Un projecte o contracte clau en mà suposa que el contractista és el responsable de tots o la gran majoria de tràmits que implica la construcció d’una obra.

El projecte es porta a terme amb un preu integral tancat, i en un termini de temps acordat prèviament.

BLOG

COMENCEM UN PROJECTE?

Cada casa és un món: el teu món. Fem-lo sostenible!

Omple el formulari de contacte i ens posarem en contacte amb tu per estudiar les possibilitats del teu projecte.

També, si ho prefereixes, pots contactar amb nosaltres per correu electrònic.

  cocina passivhaus 2
  Salón passivhaus 6
  cocina passivhaus 3
  Salón passivhaus 9