Fem un pas cap al futur

Passivhaus

Un m贸n sostenible comen莽a a casa teva

Habitatges Passivhaus

Efici猫ncia energ猫tica, qualitat de l鈥檃ire i confort

El concepte d鈥檈difici passiu es va desenvolupar a Alemanya a la d猫cada dels anys vuitanta i constitueix una evoluci贸 de les cases de baix consum energ猫tic.

L鈥檋abitatge passiu no necessita mecanismes de refrigeraci贸 ni calefacci贸 convencionals gr脿cies a:

 • L鈥檈xcel路lent qualitat t猫rmica dels materials de tancament de l鈥檈difici (parets, finestres i portes).
 • L鈥櫭簊 de les fonts de calor internes (llum natural i de fonts procedents dels dispositius el猫ctrics que normalment s鈥檜tilitzen a les llars).
 • La minimitzaci贸 de les p猫rdues de ventilaci贸 amb un sistema controlat amb recuperaci贸 de calor.

DISSENY PERSONALITZAT

Dissenyem edificis energ猫ticament eficients, ecol貌gics i saludables. Per aix貌 combinem els recursos de l鈥檃rquitectura bioclim脿tica amb una efici猫ncia energ猫tica molt superior a la de la construcci贸 convencional.

QUI SOM?

Drycon System 茅s una empresa especialitzada en la construcci贸 de cases amb l鈥檈st脿ndard Passivhaus des del 2014. Tenim un equip t猫cnic i de producci贸 amb una gran experi猫ncia construint cases d鈥檃lta efici猫ncia energ猫tica, certificades per l鈥橧nstitut Passivhaus. Drycon System 茅s una empresa certificada Tradesperson. A m茅s, col路laborem amb l鈥檈studi d鈥檃rquitectura MOArquitectura i Protelec, ambd贸s certificats com a Passivhaus Designer per elaborar el disseny i el proc茅s arquitect貌nic i constructiu.

COM TREBALLEM?

Cada Passivhaus 茅s un projecte 煤nic, condicionat per les necessitats del client i les possibilitats del terreny i el seu entorn.

Per aix貌 avaluem totes les alternatives, informem el client i decidim conjuntament quina 茅s la millor opci贸 per construir cada edifici.

Sabem que una bona implementaci贸 i disseny constructiu pot estalviar molts costos directes d鈥檈xecuci贸, propiciar un gran estalvi energ猫tic i crear edificis o espais sostenibles i m茅s saludables.

PROC脡S

 1. El client contacta amb nosaltres per rebre assessorament
 2. Es concreta una reuni贸
 3. Definim el projecte i el timing conjuntament
 4. Comencem a treballar
 5. 鈥淐lau en m脿鈥

CONSTRUCCI脫 INDUSTRIALITZADA

A Drycon System apostem per la construcci贸 d鈥檋abitatges i edificis sota un sistema constructiu basat en la industrialitzaci贸, que redueix x3 el temps d鈥檈xecuci贸 de l鈥檕bra.

El resultat de l鈥檃daptaci贸 d鈥檃quest tipus de sistema s贸n construccions de m脿xima efici猫ncia energ猫tica, respectuoses amb el medi ambient en totes les fases del seu cicle de vida.

ENS ADAPTEM A LES TEVES NECESSITATS

Autopromoci贸

Cada cop m茅s, l鈥檃utopromocio虂 es planteja com una alternativa molt atractiva per a aquelles persones que disposen d鈥檜n terreny i que volen participar de manera m茅s activa en el desenvolupament del seu propi habitatge o projecte.

Aquesta soluci贸, que consisteix en la gesti贸 i el control econ貌mic del propietari juntament amb el nostre assessorament, permet un control total sobre el disseny i un estalvi econ貌mic molt important.

Clau en m脿

Un projecte o contracte clau en m脿 suposa que el contractista 茅s el responsable de tots o la gran majoria de tr脿mits que implica la construcci贸 d鈥檜na obra.

El projecte es porta a terme amb un preu integral tancat, i en un termini de temps acordat pr猫viament.

BLOG

COMENCEM UN PROJECTE?

Cada casa 茅s un m贸n: el teu m贸n. Fem-lo sostenible!

Omple el formulari de contacte i ens posarem en contacte amb tu per estudiar les possibilitats del teu projecte.

Tamb茅, si ho prefereixes, pots contactar amb nosaltres per correu electr貌nic.

  cocina passivhaus 2
  Sal贸n passivhaus 6
  cocina passivhaus 3
  Sal贸n passivhaus 9